Duyuru
Pandemi Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında (2019-2020 Eğitim öğretim Yılı)
30 Temmuz 2020 | 12:11

 

Öğretim elemanı ve öğrencilerimizin dikkatine,

Üniversitemiz Senatosunun 02 Temmuz 2020 tarihli kararına istinaden, pandemi dönemi önlisans ve lisans bütünleme sınavları, 04-07 Ağustos 2020 tarihleri arasında ödev, sunum, rapor, kısa değerlendirme vb. yollarla yapılacaktır. Bütünleme sınavlarının uygulanmasıyla ilgili Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığınca yapılmış duyuruya buradan ulaşılabilir. Duyuruda ifade edildiği gibi bütünleme sınavlarında sanal sınıf aktivitesi kullanılmayacak ve 30.07.2020 tarihinden itibaren tüm kullanıcılara GUZEM öğrenme yönetim sisteminde, sanal sınıf (Perculus+) aktivitesi ekleme işlemleri kapatılacaktır. Daha önce tamamlanmış olan ve tekrar izleme kaydı bulunan sanal sınıf aktiviteleri bu kısıtlamadan etkilenmeyecektir. Bu nedenle öğretim elemanları, bütünleme sınavlarında öğrenme yönetim sistemindeki ödev aktivitesini daha önceki koşullarda kullanmaya devam edilebilirler. Öğretim elemanları, ödev aktivitesi ekleme işlemleriyle ilgili detaylı bilgiye buradaki ödev aktivitesi bilgi notundan ulaşabilirler. 

2019-2020 Bahar Döneminden (30 Marttan itibaren) tibaren ilk defa GUZEM öğrenme yönetim sistemine giriş yapacak öğretim elemanı ve öğrenciler, sistemin işleyişi ve nasıl kullanıldığıyla ilgili kullanım kılavuzlarına, yardım videolarına ve bilgi notlarına https://uzaktanegitim.gazi.edu.tr/ adresindeki Öğretim Elemanı ve Öğrenci sayfalarından erişebilirler.

Sınavların sorunsuz uygulanabilmesi için öğrenci bilgi sistemiyle entegrasyon çalışmaları ilgili birimlerle işbirliği içinde devam etmektedir. Çalışmalar tamamlandıktan sonra daha önce öğrenme yönetim sistemini kullanmış olan öğretim elemanları ve öğrenciler mevcut kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabileceklerdir. İlk defa giriş yapacak kullanıcılar ise aşağıdaki bilgilerle sisteme giriş yapabileceklerdir.

Öğrenme Yönetim Sistemi adresi: lms.gazi.edu.tr
Kullanıcı adı: Kurum Sicil Numarası / Gazi Üniversitesi Öğrenci Numarası
Şifre: 11 haneli TC. Kimlik Numarası

Kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar esenlik ve sağlıklı günler dileriz.

Gazi Üniversitesi
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

background image